2013. január 5., szombat

Még egy ötlet...farsangra!


Csak, hogy ötletelgessünk! Ha vannak tippek...legalább van miből választani. Nekem az Ewok macik ünneplése is nagyon bejön...ha hangosan szól igen bulis. Csak mókásan ugrabugrálnak...Feri ezt neked küldöm, hogy mentsd le! 

Macik dala... Kattints a Macik dalára! Elég volna csak az első két percet lementeni belőle.

Nekem a zsák anyag jutott eszembe jelmeznek...olyan rongyos ruha kell és barnák a macik. Abból lehetne a fejükre olyan kendő félét csinálni...füllel. Csinálnák belőlük duci macikat, hogy őket kitömném...rophatnák a táncot a sötétben...imitálva tűz körül...vidáman táncolnának. Láttam már jelmezt is a neten, persze ez sem újdonság...:

Kezes-lábas műszőrből... ha a koreográfiát kitaláljuk, akkor abból lehetne anyagot venni...

Sajna megint túlbonyolítottam??? A bukósisak nagyobb fejet csinálna és fixen állna a fejükön...botot is tudnánk a kezükbe csinálni!

NA azt hiszem másoknak sok jó ötlettel szolgálunk farsangra!!! Ha mi nem is, de valaki biztos megvalósítgatja!

5 megjegyzés:

  1. Zene lementve,lehet cd-re írni:)

    VálaszTörlés
  2. Az a helyzet, hogy odaadtam tesómnak, mert nem volt IDŐM...itthon láttam, hogy nincs rajta mindegyik szám! De én már nem bírtam felrakni! Van rajta egy tuc-tuc zene is, meg pinokkió is. Ez rajta volt, vagy ti ötleteltetek még? Szió

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én már nem tudom,hogy mi van rajta a cd-n,annyi zenét hallgattunk:)A pinokkiót mi találtuk,a tuc-tuc zene meg biztos rajta maradt az előzőekből:)))

      Törlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.