2013. január 4., péntek

Újabb ötletünk Lizával a farsangra...


Mivel a fiúk focizni szeretnének...nos lehet! A lányok táncolni akarnak? Nos azt is lehet... A jól ismert Waka Waka megadja az örömet! Csajok beöltözhetnek a háttérben táncoló hölgyek valamelyikébe...csajosan...a fiúk pedig torna nadrágba s mivel 2 csapat van, megkülönböztetésül másfajta atlétába...ennyit ők is megérdemelnek és remélhetőleg izgalmasabbnak is találják a helyzetet! Ők is találhatnak ki koreográfiákat, illetve ötleteket adhatnak a foci meccsből láttottakból érdekességeket...stb.
A lányok táncolnának, mint a klipben...a fiúk előadják a fociban szokásos veszekedéseket, gól örömet, elesést...stb-t, hogy az látványos legyen! Számokat csinálunk a hátukra...a lényeg, hogy nagyon nem tudják rúgni a labdát, mert lerepül...csak imitálják a helyzeteket! Viszont valahogy meg kell oldani, hogy mindenki látható legyen...
Tudom lecsépelt zene, de jó zene és ha az előadásuk látványos illetve szórakoztató, akkor újat kapnak a nézők...más szemszögből nézhetik a meccset! Lizának remek ötlete támadt a fiúkkal kapcsolatban, mert lassított felvétellel mutatta be a grimaszokat, örömöket...a focit! Tök jól előadta! A színpad focizni kicsi, de lassított felvételbe bemutathatják a meccsüket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.