2013. január 3., csütörtök

Kezdődött az iskola...


Vége a lazításnak! Jövőhéttől felmérések...lassan lezárul a félév. Január 8.-án fogadó óra. De erről még biztos üzen a tanárnéni!
Holnapra fakanál kell a gyerekeknek! Bábut készítenek.
De holnap már péntek! Ez jó hír a gyerekeknek.
Viszont ami még égető az a farsang! Egyre többször beszélnek róla a gyerekek a tanárnénivel! Eddig senkinek semmi ötlete? Jó volna, ha jeleznétek és esetleg ide is feltehetitek az ötleteiteket! A Link - re kattintva bemásolhatjátok a YouTube-on talált ötleteiteket.
Liza mondta, hogy említette a pingvineket a tanárnéninek...bár őszintén mi egyszer már neki álltunk ötleteket gyűjteni, pontosabban zenét keresni és akkor szeretett bele Liza ezekbe a pingvinekbe... Mivel imád táncolni rögtön felfigyelt a pingvinek közös táncára! Viszont mozogni, táncolni nem mindenki szeret...!!!
Kérlek titeket és ez most S.O.S.!!! Foglalkozzatok a témával ti is, jelmezzel és legalább ide tegyétek fel az ötletet hamár cd-re nem mentitek le, mert KELLENEK az ÖTLETEK! Be kell gyakorolniuk és el kell dönteniük! Tavaly sokan a háttérben morgolódtak, ne tegyétek, ha bármi elképzelés van ne késlekedjetek! Ötleteket várunk ide!
Megmutatom a pingvineset...Papa pinguin...Liza amibe belebolondult! Kattints ide, ha megnézed!Ez az! Erről beszélt Liza! Hozzáteszem nekem ehhez semmi közöm! Kár, hogy a szövege nem érthető...bár ez Lizit nem érdekli, mégis táncolós zene...aki nem szeret táncolni lépegethetne katonásan a háttérben?:))
Ezek pedig ízelítők a Táncoló talpak mozi film megtekintésére! Szerintem nagyon jó film lehet, majd megnézem, hogy a neten fellelhető-e!
Összevágott pingvin zene és tánc fiúknak és lányoknak külön jelenetek amiben külön fiúk reppelhetnének...lányok riszálhatnának...zenét ilyet össze is vághatnánk...aki ért hozzá!
Pörgős és vidám bugi tánc...pingvinekkel

Pingvin jelmezre ötletem...vagy varrni kellene egy frakkszerűt,hátul hosszú elől bolerószerű , amibe a karjukat dugják csak bele, tehát váll alatt megy a hátukon a fekete szín, szintén fekete ruha, a felsőre lehetne fehér anyagból nagy fehér foltot felölteni a hasukra...ha fekete harisnya van mindenkin, akkor a lábuk közé varrhatnánk egy anyagot, hogy csak lábfejük legyen...fiúknak nadrág, lányoknak esetleg" rá szoknya...baseball sapka siltje lehet a pingvin csőr, felette pingvin szemek és én csinálnák nekik nagyobb talpakat...pl. szuper volna az úszáshoz használt uszony vagy békatalp"...azzal tök jól totyognának, mert feltűnő lenne és arra lehet, hogy lehetne egy óriási zoknit húzni, hogy fekete legyen :)) Szerintem a frakkot nem lenne nehéz megvarrni sem...kérdés, hogy tudnánk-e úszó talppal táncolni...meg szerezni! Ha van valakinek a strandon ismerőse...vagy bérelni? Sajnos az én hibám, hogy túlságosan eszembe jut mindenféle a ruhára...ötletelni egyszerűsíteni lehet nektek! Ezek azok, amik eszembe jutottak a jelmezre.

De azért még én is szétnézek! A gumimaci is jó ötlet!!! Mindenki egyedileg megtudná otthon oldani, milyen színű maci lesz!

4 megjegyzés:

  1. Már hallottam a pingvinekről:)Bence azt mondta mindenki pingvin akar lenni!!!!!!!!!,de persze ez még nem eldöntött dolog!
    Az ötlet jó:))))

    VálaszTörlés
  2. Megnéztem a videót...,és ott találtam még hasonlókat(pl:gumimacisat),de nem sikerült ide varázsolnom :( Majd kérek segítséget!!!!!!!!!!!:)

    VálaszTörlés
  3. Kicsit bonyolultnak hangzik ez a pingvin ruha,de lehet,hogy csak nekem:))De segítséggel biztosan sikerülne!Cukin mutatna a sok kis totyogó pingvin:))))

    VálaszTörlés
  4. Hát igen...mindent meglehet bonyolítani is, meg egyszerűsíteni is! Előző farsangról maradt fekete szerkót is át lehet alakítani...bármivé, akár pingviné...de fekete basseball sapka a fejükre kellene...Ázsiában meg kellene nézni...D:))

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.