2013. január 29., kedd

Krepp papíros terem díszítés...







8 megjegyzés:

  1. Jaj de örülök a képeknek!
    Köszönet Hajninak,Erikának,Ildikónak(Levi anyuka),Timinek(Dani anyuka) a közreműködésért és segítségért! Ismét nagyon jó hangulat volt,sokat nevettünk és közben jókat beszélgettünk:))
    Most már azon töröm a fejem,hogy egy RENDES bulit is csinálhatnánk így együtt!!!!!Olyan lazulós,nevetős,táncolós bulira gondolok!Mit szóltok hozzá??Csak legyen jó idő....!Na sziasztok.

    VálaszTörlés
  2. Lazulós buli volt ez is! Jó ez a kreatívkodás"...olyan, mint a horgolás! Azzal a különbséggel, hogy nem magunkba vagyunk hanem jó társasággal. Végül is ez az alapja! Lett egy jó társaság ennek köszönhetően. Az ember úgy is kevés időt szán magára...itt legalább jókat dumcsizunk! Mint mikor a barátnők elmennek dumcsizni...( sose jártam!) most eljárunk termet díszíteni...(egy kis szórakozással egybekötve!)
    Csinálunk majd bulit ne aggódj! Feri úgyis tartozik a forralt borral! Gyerekeket leadjuk és férjes" buli lesz! Oké? Csak hogy ők is élvezzék a mi szórakozásunkat! De tudjátok mi lenne az igazi! Ahány díszítés annyi összejövetel gyerekestül mindenestül! De akkor ne csak a szátok járjon, mint eddig!!!

    VálaszTörlés
  3. Ismét nagyon ügyesek voltatok! Nagyon jó az összhatás :) Milyen jó ezeknek a gyerekeknek!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lett.Ügyesek vagytok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen,jól esik a dícséret:))

      Törlés
  5. Nekem a dicséretnél jobban esik, hogy ÍRT VALAKI ÉS VETTE A FÁRADTSÁGOT! D:))

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.