2013. január 26., szombat

Hétfőn délután osztálydíszítés!


Bitay Ildikó" hétfőn szabadnapos, így 15.00- kor díszítünk. Nem küldök meghívót! Aki akar jöjjön...

Pénteken próbáltak a gyerekek farsangra és szóba került a zokni, de nagyon csúszós! Belli azt mondta, hogy van olyan zokni, aminek a talpa csúszás mentes. De ha azt egyénileg veszik meg a szülők, biztos az sem lesz egységes.
Így marad a cipő. A lányoknál van akinek fekete van...van akinek fehér... Az is biztos, hogy akinek fekete van az nem vesz fehéret egy alkalomra...vagy mégis?
Én veszek Lizára fehér balett cipőt, mert nem szeretném, ha magas kopogós cipőben cigánykerekezne" és itthon is tudja használni hasznos lesz.
Az álarcban szépek voltak...változatos és színes. Akkor már lehet, hogy a cipőre sem kellene gondot fordítani, bár tudom szebb lenne egységesen, de van aki nem tud új cipőt vásárolni és ezt meg kell érteni...erről döntsetek lányos anyukák! Hogy szeretnétek?
Fiúknak nem tudom mi lesz végül is! Fekete cipő alkalmi...álarc lesz nekik?

8 megjegyzés:

  1. Készül a díszítés....

    Az álarc nagyon jól mutatott mindenkin. :) Én úgy emlékszem,hogy abban maradtunk,hogy mindenkinek lesz álarc és cipő is.a zokniban tényleg nagyon csúszkáltak!

    VálaszTörlés
  2. Hello are using Wordpress for your blog platform? I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up
    my own. Do you need any coding expertise to make your own blog?
    Any help would be really appreciated!
    Here is my web page Upper James Manor

    VálaszTörlés
  3. Hali.
    Hallottam, hogy a zokni csúszik, hiszen az én gyerekem is többször esett, nem keveset direkt, dehát ő ilyen. Szerintem mostmár ne találgassunk, hogy zokni vagy cipő. Levi fekete alkalmi cipőt vitt be, én biztos nem fogok másikat venni neki ezért. Tudom hogy több lányos anyuka is megvette már a cipőt, ezért ez már legyen mindegy hogy milyen színű. Aki meg nem tud álarcot venni az meg csináljon papírból.
    Egyébként ki ez a James Manor???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a cipő marad,abban jól tudtak táncolni.Az álarcot gumilapból is meglehetne csinálni(abból van csillogós is - ami feltűnő),bár ezt már mindenki maga dönti el.
      A kérdésedre válaszolva én nem tudom ,hogy kicsoda.
      Hétfőn találkozunk.Puszi:)

      Törlés
    2. A névtelen hozzászólót nem ismerjük.A beszúrt linkje nem gyerekeknek való tartalmú volt(erotikus!),ezért a megjegyzése törlésre került.

      Törlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.