2012. december 3., hétfő

Készülő csomagok...


Tudom, hogy az embernek éppen elég a munkahely, a család és a háztartás...mégis kitettek magukért azok, akik vállalták, hogy finomságot készítenek a gyerekeknek. Nem győzök hálálkodni, mert az ötletemmel maradhattam volna magamra is, ha nem vállaljátok, hogy készítetek egy kis finomságot. Ilyenkor örülök, hogy mégis vannak jóemberek...akikre számíthat az ember! Ide tartozik mindenki, aki a segítségünkre van...süt vagy éppen jár díszíteni!
A csomag nagy valószínűséggel már foszlányaiban kerül haza, így gondoltam megmutatom az ÉDESségeket! Ezeken kívül még Dorina anyuka is csomagol sütikét és hozzájárul, hogy még tartalmasabb legyen az ajándék. Köszönjük nektek!!! Ezer hála!

Bóka anyuka 3 féle cuki bonbonjai egy csomagban: rénszarvasok, Télapók, hóemberek...igazán  különleges  ínyencségek!
Anna anyuka szintén megdöbbentett! 2 féle sütit hozott, gyümölcs aszalványokból is édes batyut kötött és ráadásul még  mikulásról is gondoskodott!
Én pedig Ildikónak köszönhetően rénszarvas, kis maci, hóember mézeskalácsot sütöttem és ma megvarrtam a csomagot, amibe belekerülnek.
Belli elvállalta, hogy készít rá díszítést és erre a mikulásra esett a választása! Ráadásul ma a mézeseket is segített  édes csomagokba kötni...hozzáteszem elég ramaty állapotban!
Az apróság még bele...semmi extra, de a fiúk szeretik az adatokat hasonlítgatni...a lányoknál meg Monster őrület...elég szörnyű, de 140 Ft-nak meg ne nézzük a fogát"""
Erika finomságát pedig meglepetésnek!!! Ha lesz kép, akkor azt is felteszem. Remélem azért örülnek majd a gyerekek...

6 megjegyzés:

  1. Itt vagyok és vagdosok...,holnap pedig nálatok folytatjuk!:)Puszi

    VálaszTörlés
  2. Na szegény! Magadra maradtál...sajnálom, hogy nem tudtam segíteni neked! De remélem már jobban vagy...mert most nem lehetsz BETEG! pusz
    u.i.: azért pihenj...

    VálaszTörlés
  3. Semmi gond,majd hagyok neked is... :))

    VálaszTörlés
  4. Én is találtam még programot...hópelyheket készítettem a csomagra...de még nem végeztem! 10 db kellene! Majd holnap, mert mára már elég nekem is...hagyok neked is!!!

    VálaszTörlés
  5. Ha esetleg pár morzsácska maradt, én bejelentkezek rá kisegérnek!!

    VálaszTörlés
  6. Te kisegérke! Látod, ha neked adtam volna oda a formákért a kóstolót, akkor neked is jutott volna morzsácska!

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.