2012. december 5., szerda

Elkészült csomagok...


Azt már mutattam, hogy mennyi minden van benne! Sajnos Erika sütije nem kerül fel ide, de biztosíthatok mindenkit, hogy nagyon finom, mert faltuk a kóstolót! Ezennel szeretnék mindenkit megkérni, hogy legyen szíves feltenni az elkészült sütik receptjeit, mert mi akik csomagoltuk és kóstoltunk is...egymástól kértük el a recepteket...amit nem kóstoltunk az viszont csábítóan hív, hogy készítsük el!
Azt hittük, hogy az elkészült csomagokba bepakolni gyerek játék lesz, viszont így is elment egy délelőtt vele. De az elkészült csomagok láttán mi úgy éreztük, hogy minden fáradtságot megért, mert egy különlegesebb ajándék vár a gyerekeinkre. Most azért izgulunk, hogy ők is örüljenek! A másik öröm, hogy így szülők részvételével sikerült 140 Ft-ra csökkenteni a csomag költségét és ez remek!!!
Nézzétek! Hát nem megérte?


11 megjegyzés:

  1. De még mennyire,hogy megérte!!!Már csak abban bízok,hogy nem csak nálunk ilyen nagy az öröm,hanem a gyerekeknél is!

    VálaszTörlés
  2. Most már biztosan tudom,MEGÉRTE:)
    Bence nagy örömmel mesélte a mai napot,mindenkinek tetszettek az ajándékok.De azért hozzátette a végén,hogy :"Tudtam,hogy ti csináltátok a csomagokat!"
    Most nagyon boldog vagyok:)

    VálaszTörlés
  3. Na az én Levim is nagy örömmel újságolta a Mikulás napot. És kérdezte: Anya, tudtatad hogy szülők készítették a süteményeket? És kérdezte , hogy én melyiket készítettem. Mondtam neki hogy sajnos én most ebből kimaradtam. Neki a Hajnalka mézeskalács a nyerő, aminek várjuk a receptjét! Hajniiii, recccceptt, váárjukk.......
    De az a fránya matekfelmérő egy kicsit belerondított a mai napba, ezért nem tudjuk jön-e még Sósiba a Miki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos megy,persze csak akkor ha a téli sítalpakat feltették a szánra!!
      Ott is jó az első hó??? :)

      Törlés
    2. Liza csak hazaért...épp lapátoltam a havat az udvarból! Semmit nem mondott. Na, gondoltam magamba ez nem volt valami nagy öröm... Mikor bejöttem a házba, akkor oda rohant hozzám és nagyon megszorított...csak azt mondta ,, Köszönöm anya!" Aztán hívott, hogy menjek gyorsan elmeséli mi volt... Hát, csak az volt a baj, hogy nem tudtuk kicsomagolni! ( Látod Belli én mondtam is, hogy így nem jó, mert nem tudják kibontani!) Végül megkérdezte, hogy akkor én vagyok a Télapó segédje? Akkor én egy MANÓ vagyok! Hát erre mit mondjak? Igen kislányom...

      Viszont volt jó is abban, hogy nem bírta kibontani! Maradt nekem is kóstoló! Sőt még Kira kiscsizmájába is tett 2 szaloncukort! Úgyhogy szerintem egyszerű, de jó volt.

      Törlés
  4. Nagyon-nagyon ügyes és szorgos MANÓK vagytok!:) Ámulok ezen az összefogáson!!! Úgy érzem Ti legalább olyan izgalommal vagy még jobban vártátok a másnapot, mint a gyermekek:)))Örülök, hogy sikerült a meglepetésetek. Szép estét és jó pihenést kívánok!:)

    VálaszTörlés
  5. Köszönjük kedves szavaid! Az biztos, hogy szorgos manócskák vannak itt...és teljesen jól látod a helyzetet, mert valószínű nagyobb izgalom volt titokban serénykedni! Már amennyire lehet titok a titok! De ezt te, mint gyakorlott második anyukájuk a gyerekeknek" folyamatosan átélheted!!! Ráadásul mi csak alkalmakra készülünk, neked minden nap " toppon" kell lenned...
    Legyen szép napotok az oviban!

    VálaszTörlés
  6. Kedves Szülők!
    Eddig csak csendben nézegettem az oldalt. (Hajni révén) Most szeretnék gratulálni és megemelni kalapom előttetek. :) Nagyszerű dolgokat csináltok, így együtt, a gyermekeitekért. Budapesti tanítónéniként csak álmodozom például a gyönyörűségesen díszített teremről. Remélem egyszer azért ilyen szülői gárdát is kapok a gyerekekhez, mit Ti!
    További sok-sok ötletet és lelkesedést kívánok!
    R. Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Reni!
      Nagyon szépen köszönjük,igazán jól esnek elismerő szavaid!Nagy öröm alkotni,és az alkotásainkkal örömet okozni a gyerekeinknek.Ezen felül pedig jól összekovácsol bennünket is(szülőket) az együtt töltött idő.Ez pedig nagyon fontos szerintem,mert csak így lehet egy jó közösséget felépíteni:)Örülök ha ezek a dolgok másnak is tetszenek.Remélem máskor is meglátogatsz bennünket,szívesen látunk!
      Minden jót kívánok neked!

      Törlés
    2. Puszi Reni! Jó itt látni téged! Remélem ezentúl nem csak csendes olvasó leszel, mert nagyon örülnék, ha te is, mint tanítónéni segítenéd a szülőket tapasztalataiddal, ötleteiddel! Nagyon kedves tőled, amiket írtál...bár mi nem érezzük ezt olyan különlegesnek, hiszen csak tesszük a dolgunkat, hogy a gyerekeinknek jó legyen!
      Közben, ahogyan Belli is írja összekovácsolódunk...és talán azt is mondhatom, hogy barátokká válunk és ez jó érzés... jó érzés, hogy a háttérben is ennyi szülőre lehet számítani...valamit kiötölsz és már hív is, hogy segít nekem. Aztán van olyan szülő, aki eddig nem vett részt, de most megkérdezte segíthet-e! (Persze...most mondom, hogy ne is kérdezzetek! Ha látjátok, hogy valami lesz, csak gyertek! Van akit még nem ismerünk olyan jól emberileg...de ez lehetőséget ad, hogy megismerjük a másikat!)
      Kívánom neked Reni, hogy legyen olyan osztályod, amire vágysz...bár tudom, hogy a mai érzéstelen" világban ezt elég nehéz kivívni, de sikerüljön! Talán egy kicsit a mi tanítónéninknek is segítségére válunk...nem egyszerű a mai gyerekekkel ezt mi is tapasztaljuk. Néha kell egy kicsit árulkodni", hogy csírájában visszafojtsuk a magokat!
      Gyere máskor is! Kukkants be és írj, ha van valami jó ötleted!

      Törlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.