2014. január 8., szerda

Újra itt...

BUÉK!!!

Egy kicsit újra fel kell magunkat frissíteni! D:)) Elmúltak az ünnepek...remélem mindenkinek csodásan telt. Jönnek az új kihívások! Most például, hogy minek öltöznek a gyerekek farsangkor???? D:))
Remélem tele vagytok ötletekkel, mert ha jól hallom jövőhéten szülői lesz, hogy mire essen a választásotok! Gyertek minél többen!

1. ötlet
Erika megkeresett, hogy van-e ötletem. Sajnos a régi nótákat fújom! D:)) Az egyik a szerelmes bulizós, táncos pingvinek...A táncoló talpakat ki látta közületek? Idén karácsonyra a gyerekeknek az volt a fa alatt...nos azóta le nem szakadnak róla. Kira hazajön az oviból és ezt kéri tőlem... Kattints ide a jelmezre! A koreográfiát csodásan adja a film! A magyar szinkronizált filmből kivágható, hogy a történet érthető legyen...de akár egy pár sorral egy gyerek el is mondhatná... Akárki akármit mond...engem nagyon felpörget! Szuper zene...tapsolhatnak és dobolhatnak a lábukkal...adja magát a zene és a tánc a mozgás elengedhetetlen. Van aki reppelhetne...különleges mozgás nem kell...ahogy forognak a fekete-fehér jelmezzel is lehet érdekes hatásokat elérni... Itt a film...kattints ide ha érdekel. Zene1...De akár az eredeti bugis zenét ZENE2 is meg lehet csinálni...cssak az nem olyan. Mindenkinek lehetne szerepe...Mozgást is találtam ITT! és további szuper zene TÁNC ITT! és JAJAJAJAJ már mindjárt táncra is perdülök!!!! D:))) Imádom! Bocsi mindenkinek de pingvin rajongók vagyunk! Ezért ismét rákerestem és szuper táncot és zenét is találtam rá! Persze a fejembe nekem ez már megvolt...na de ezt így látni...és ti is elképzelhetitek! A jelmezről még annyit, hogy szuper egyszerű a megvarrása...elég majdnem 1 méret, mert kitöméssel lehet a bőségét szabályozni...akár otthoni párnát is bele lehet varrni... fekete és fehér anyagot a legegyszerűbb találni...fekete harisnya elég alá...a lábat pedig meg lehet csinálni cipőre húzósra..., hogy ne csússzon.
Ruha varrást igényel. Ha van ismerős varrónőtök jól jönne! D:)) Idén nekem vizsga pont...így nem vállalom be csak utána, bár Belli is mondta, hogy segít Erikának ha kell...hogy megvarrjuk vagy megvarratjuk!!! Hiszen van pénze az osztálynak...gyorsan el is lehet költeni!
No ez volt a tavalyi ötletem is! Maradok ennél a kedvencemnél! A jó, hogy már tavaly is ezt szúrtam ki nekik farsangra...viszont! tavaly még semmi nem volt a YouTube-on belőle!!!! Se kivágott zene, ahol nem szerepel a beszélgetés a filmből...se egy tánc és egy darab előadás sem volt! Persze a film sikerére lett írva, hogy tavaly (mint ahogy én is gondoltam már akkor!) megrohamozták, mint farsangi és egyéb előadási ötletet... DE NÁLUNK MÉG NEM LÁTTÁK! Se pingvint... se táncoló pingvineket! Na erre tényleg kell aki betanítja nekik és nem árt ha ügyes is! Viki a roky táncot tanító jó is lenne. Szerintem tök perdülős és a gyerekek is felpezsdülnének rá! Azért azt ne felejtsük el, hogy vagy 50-szer lejátszák és egy uncsi előadás az is marad...de egy vidám tapsolós jókedvre derít. NEM?
Na jó. Ennyit még le kellett írnom! Bár jobban tenném, ha a vizsgámmal törődnék és nem lennék ilyen lelkes Pingvin őrült...
Puszi nektek!



2.ötlet
Legok...jelmez dobozból kialakítható... ZENE itt FLUOR Tomi... és itt a jelmez IDE KATT.! Ha nem akarják az arcukat vállalni, akkor lehet a fejükön vödör...D:)) vagy csak egyszerűen a felső testükön doboz...Ruha alá lányoknak fióúknak harisnya...pulcsi. Otthon lehet anyukáknak, apukáknak kreatívkodni. Segítséget adnánk hozzá...



3.ötlet
Partizós gyerekek...nagy parti színes szemüvegeket lehetne készíteni...tánc...buli..a ruha vmi egyszerű....SP és Flour Tomi...

4.ötlet
Hippik... Zene sajna nincs, de ha van ötletetek... Valami jó zanére eljátszhatnák 60' évek Woodstock hangulatát! Zene...de ez nem jó csak mutató! KATT. IDE! Az öltözék szuper változatos tele lehetőségekkel...otthon elkészíthető nem igényel nagy tudást és így olcsó is lenne...egy pár kiegészítő lányoknak, fiúknak...de zenében a segítségeteket kérem. Pár fiú akár együttest is alakíthatna...tam-tam dog meg ilyesmi...KATT IDE::: de ehhez még kicsik és elég elvont zene...D:))




No szóval hajrá-hajrá!!! Tanárnéninek SÜRGŐSEN vigyétek az ötleteket!!! ELő lehet venni az eddigieket is...
NEKEM ENNYIRE FUTOTTA!!!!

2 megjegyzés:

  1. De jók!Milyen hamar eltelt egy év,megint farsang jön....,remélem idén is jól sikerül majd,bármi legyen is a gyerekek műsora:)

    VálaszTörlés
  2. Reméljük, hogy ezekből már sikerül egy kedvencet a gyerekeknek is kiválasztani! Aztán hátha még más is ötletel!

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.