2012. október 1., hétfő

Egy kis szín az életetekbe...



Jól vagytok??? Mikorra tervezzük a díszítést? Jó volna előre letisztázni...kinek melyik időpont jó október közepe táján, hogy a Halloween is fent legyen legalább 1 hónapig...utána Mártonra elég egy kis változtatás.






11 megjegyzés:

  1. Halihó! Köszi az érdeklődést,én(mi) jól vagyok(vagyunk)!A másik kérdésedre válaszolva,nekem előre láthatólag nincs semmi program délutánonként(persze a tanuláson kívül:-)),de csak 17h után tudok menni,vagy mindkét gyerekkel ahogy máskor is.Egyébként most néztem a naptárat,és rájöttem,hogy szünet is lesz a suliba!!!Ezt is bele kell kalkulálni a terveinkbe.Véleményem szerint 2 hét múlva már mehetnénk,mert okt.29-től szünet!!!Előtte meg lesz a négy napos hosszú hétvége.Írjatok ti is,és majd összehangoljuk,hogy mindenkinek jó legyen!
    Puszi mindenkinek:-))

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Jöttem én is és olvasgatok!

    Bár a kezem nem az igazi,és bizony az én segítségem nem igazán hathatós, de szerintem is a kb 2 hét múlvai idő az jó lenne.
    De én inkább csak próbáltam írni, hátha sikerül...
    Halihó, ha valaki olvassa is!

    VálaszTörlés
  3. Szia Marika!

    Örömmel köszöntelek téged is közöttünk.Ez jó,hogy ismét bővültünk!!!Írj minél többet(persze,ha van kedved hozzá).Meglátod nem is olyan nehéz. Remélem neked is hasznos lesz ez az oldal.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, hát hogyne olvasnánk! Kerestelek már többször is...! Már csak a tanárnéniért izgulok, hogy segítsünk neki!???

    VálaszTörlés
  5. Hello!Szóljatok nekem is előtte 1-2nappal,és valószínűleg ott leszek!Bár nem bánnám,ha valaki hozná a csemetéjét,mert én nem nagyon tudom Petrámat lepasszolni addig.Ha egyedül lesz gyerek,akkor viszont én szívok....Pussz!

    VálaszTörlés
  6. Hali lányok, én is itt vagyok ám, csak most megint Obika nem ereszt, ezért vagyok kissé langyosabb. Az én jövőhetem szerint kedd-szerda-csüt. érek rá, igaz 4-ig dolgozok,tehát nekem is az 5 óra lenne most a jó.

    VálaszTörlés
  7. Szia mindenki!

    Örülök hogy látlak titeket és hogy olvassátok is és reagáltok!

    Az 5 óra mindenkinek jobb, csak a takarítónőknek nem az igazi, mert ha sokáig elhúzódika díszítés, akkor meg nem tudnak kitakarítani, mert az egyik héten az egyik takarítónő megy reggelre és azt hiszem 6-ig van, és akkor a másik dolgozik utána talán.
    De ahogy ti gondoljátok...Én alkalmazkodom...
    Szerintem a 1/2 5-ös kezdés is jó lenne...

    Mit gondoltok?

    Kell majd vinni valami díszt(mármint vegyek esetleg valamit), vagy csinálni - ha kell valamiben segíteni, szivesen itthon is, amit tudok.
    Pusz.

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!Húúú de jó idő van odakint!!!!
    Látom megy a dumcsi,aminek szívből örülök!Jó érzés,hogy egyre többen vagyunk.

    Ildikó!
    Azt hittem elvesztél,hogy ilyen csend volt feléd...,jó,hogy mégsem:-))
    Marika!
    Bármi jó a díszítéssel kapcsolatban(vehetsz is,csinálhatsz is),ha kedved van hozzá,annak mi nagyon örülünk!Mi is csinálgatunk ezt-azt,és majd abból hozzuk össze a végén az egészet ott a helyszínen.Ha visszanézegeted a régebbi bejegyzéseket,látni fogod,hogy Ildikó,Hajni és én is írtunk már arról,hogy miket készítünk.Nekem jó a fél 5 is,sőt a 4 óra is,csak annak az a hátulütője számomra,hogy mindkét gyerekemet vinnem kell.(de megoldjuk!!)
    Anita!
    Jó,hogy te is tudsz majd jönni:-))
    Hajni!
    Te hol vagy????Kimaradsz a csevegésből?Remélem te is jössz díszíteni:-))
    Puszi nektek!

    VálaszTörlés
  9. Jaj nem szeretnék én sem semmiből kimaradni...főleg, hogy ennyi száj van már itt! Alakulunk! Hol vannak a csendestársak? Ne aggódjatok nem kell jönni díszíteni csak írjatok ha van kedvetek! Ez azoknak szólt, akiknek még ez nem sikerült, illetve nem próbálták vagy nem akarják megpróbálni! Pedig jó ám!
    Nekem egyenlőre teljesen mindegy mikorra szervezitek csak akkor döntsetek egy napban, mert még semmit nem készítettem...szeretem a végére halasztani...akkor rászánok egy napot és hajrá!
    Egyébként amondó vagyok, hogy mindenki jöjjön amikor tud, legyen az fél 5 vagy 5..., mert van mit csinálni. Legfeljebb a végére sokasodunk. De az csak jó! Nem? Gyerekeket hozzátok...legfeljebb szoba büntit kapnak, hogy ne zavarják a takarítást.
    Na, megyek tete... 23.24 van! Miért nincs itt senki? Már mindenki alszik? Akkor alukáljatok szépeket!!! jobb lesz ha már én is megyek és nem fecsegek magamnak! Sziasztok holnap!
    Egyébként azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha tanárnőnek küldenénk még egy meghívót, hátha akkor jobban összejönne a dolog és sikerülne belépni. De akkor lehet, hogy csak úgy lehetséges, ha töröljük és megismételjük. Szerintetek? De ezt hogy próbáljam ki? Töröljem saját magam? Most TÖRLÖM!

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.