2012. október 4., csütörtök

Hajni! Köszönöm az útmutatást, sikerült belépni! Nagyon örülök, hogy létrehoztátok ezt a blogot, mert így több tájékoztatást kaphathatnak a szülők és a gyerekek.
Remélem mindenki megkapta a levelet, amelyben az előttünk álló programokról írtam. A fontos eseményekről minden esetben információt fogok adni a blogban.

3 megjegyzés:

  1. Hurrá!Ismét egy taggal bővültünk.Nem volt hiába való a sok próbálkozás.Örülök neked is Tanár néni!Mi nagyon élvezzük a blogot,remélem Te is hasznosnak találod majd.

    VálaszTörlés
  2. Annyira örülök!!! Egy rám jellemző tünet futott végig rajtam...ugyanis, ha valaminek nagyon örülök és valami nagyon tetszik, legyen az akár egy gyönyörű ének hang, akkor teljesen libabőrös leszek és ebben nyilvánul meg az érzés ami hatalmába kerít. De elég legyen az érzelmeim kinyilvánításának boncolgatásából, örülök, hogy sikerült neked is, mert eddig rendkívül zavart, hogy nem tudtam segíteni. Így legalább megnyugodtam és jó, hogy velünk tartasz így könnyebb lesz sürgős dolgokat leírni...mi felénk. Arról nem is beszélve, hogy a szülők is még komolyabban veszik, hogy nyomon kövessék a blogot!
    Köszönjük előre is a részvételt!!! Sokunknak igen sokat jelent!!!


    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.