2012. október 3., szerda

Buli a suliért

Ma volt SZMK gyűlés. Többek között felvetődött a november 17-én tartandó buli, melyet az iskolai szmk szervez.
Az Erzsébet-napra tartott bált most egy disco zenés bulival váltjuk fel - hátha nagyobb közérdeklődésnek örvend.
Batyus buli lesz, egy kis retros beütéssel, az asztalokon pogi és zsíros kenyér lesz, a többi a hozott batyukból kerül majd ki;-) remélhetőleg.
A belépő 1500Ft/fő, lesz. Tombola 100Ft/db.

Aki olvassa, adja át a többieknek is!!Gyertek minél többen!!!Jegyeket az SZMK-soknál lehet igényelni.

Lehetőség lesz támogató jegyek vásárlására is, 100Ft-tól kezdődően - aki nem tudna eljönni a buliba.Reméljük ez a csoport lesz a kevesebb!!!

T

15 megjegyzés:

  1. Jaj végre SZMK infó! Látom te segítesz a szerkesztésben! Így több a hírek is...
    Szió

    VálaszTörlés
  2. Hát, komolyan a ti társaságotokkal..., hogy így együtt vagyunk és beszélgetünk még lehet, hogy a batyus buli is jó volna! Mi Zsoltival nem szoktunk menni, de pont hétvégén vetettem fel, hát...annyira nem volt lelkesedés! De támogatói mindenképpen így vagy úgy...
    Nem is tudom mennyien szoktatok lenni? Kedvelik a szülők?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem ezt a ti társaságotokkal megjegyzést... Én pl. attól hogy SZmk-s vagyok,segíteni ugyan mindig szoktam menni, de igazán bálon 1 db ovison voltunk. Azon is úgy, hogy a férjem 1 órával a bál előtt ért haza munkából-tehát gondolhatod hogy milyen jól érezhette magát totál fáradtan. Ez volt az első és az utolsó közös bálunk együtt vele. Én a büfében is voltam már és bálon is egymagam, de vele azóta együtt nem.

      A tavalyi iskolás bálról én nem tudok nyilatkozni-Harangozóné Erikáék szoktak menni-mi nem, tőle kellene megkérdezni - de gondolom hogy igen.
      Azért ez egy másfajta buli, mert ezidáig minden bálban volt vacsora, aperitif és egyéb is a belépőben, de a pénz nagy úr és gondoljuk hogy sokan nem jönnek el pusztán azért mert nem igazán futja rá. 2 fő+ esetleg ruha,fodrász, egyéb.Ezért lesz most a batyus buli, hogy így olcsóbb a jegy is és hátha többen fognak jönni. Gondolom erre annyira nem kell kiöltözni.

      Törlés
    2. A társaságot úgy értem, hogy kezdünk mindenkihez közel kerülni a folytonos kommunikációnak és közös terveknek köszönhetően...és ez jó! Így van kedvem hozzá...
      Érdekes ez a batyus dolog, és jó is ha ismerősök ülünk egy asztalhoz!!!

      Törlés
  3. Húú a bál...
    Igazából mi eddig csak azért nem jártunk ide bálokra(de támogatói jegyet vettünk!),mert nem volt kialakulva egy társaság,akikkel elmehetnénk!De most már lehet,hogy ez az idő is eljött...Majd meglátjuk,de jó tudni a dolgokról.Köszi

    VálaszTörlés
  4. És ha csak az anyukák mennének apukák nélkül??????????? Egy asztal összejönne??!!??

    VálaszTörlés
  5. Ez meggondolandó....,mindenesetre JÓ ötlet!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ez nagyon jól hangzik!!! Főleg más szájából, mert én Zsoltit nem hiszem, hogy rá tudnám venni és mondani meg nem mertem! Menjünk!!! Ki jelentkezik még rajtam kívül??? Ildikó intézel külön asztalt? De csak akkor megyek, ha tényleg együtt leszünk és nem széledtek szét, mert akkor nincs kedvem hozzá, ha magamra maradok!

    VálaszTörlés
  7. Hello csajok!Bulizzatok egy jót!Én nem igen tudok menni,mert Attila még szombaton is dolgozik estig,és nem tudom Petrámat itthon hagyni.Mi kb.10éve nem voltunk sehol, sem kettesben,sem egyedül.Csak hármasban tudunk megoldani mindent.De ez nem panaszkodás,mert IMÁDOK velük lenni! :)

    VálaszTörlés
  8. Úgylátom a csirkék kakasok nélkül is benne vannak a dologba. :-)
    Na akkor mindenki egyeztessen a párjával, és ha kimenőt kapunk akkor hajrá, legalább egy kicsit lumpolunk!
    Én meg intézem a beosztásomat is! Anita, nem maradhatsz ki Te sem!

    VálaszTörlés
  9. Jaj benne vagyunk mi már mindenben...szülés óta nem volt kimenő még soha! Csirkék is szeretnének néha kapirgálni!!! Nekem kimenőt nem kell kérnem...nem tartunk még ott.
    Anita te meg igazán leadhatnád Gyöngyösre a csajszit mamádékhoz, tesódékhoz 1 éjszakára!!

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Én nem mertem írni, hogy esetleg egyedül is lehetne menni, pár nélkül - de hát ez nálunk itthon a családban sajnos már bevett szokás, és nem volt még ebből semmilyen probléma, remélem nem is lesz - de Ildikó jól tette hogy fölvetette ezt a kérdést.
    Az egy asztalnál ülést mindenféleképpen meg lehet oldani, azzal nem lesz baj. Ez, ha tényleg összejön, talán egy kicsit olyan lesz, mint lánykorunkban - ha a zene is o.k. lesz. Nem?
    Egy kis lazítás senkinek sem árt, tehát, hajrá mindenki és gyerünk bulizni!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oké, mondtam én benne vagyok! Ha a társaság jó, más nem számít...

      Törlés
  11. Talán sikerül ott lennem(persze,csak ha sokan megyünk,csajok!)! Felvetettem itthon az ötletet,és azt mondták,hogy megoldják nekem,hogy mehessek!Induljon hát a szervezkedés csajok!!! :)

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.