2012. szeptember 13., csütörtök

Kedves szülők!


Ezennel elindult útjára a Gyerekszáj! Önként jelentkező gyerekeket várunk, akik kedvüktől függően egy-egy kis rövid történéssel színesítik blogunkat. A címe tömör és frappáns, ami néha lehet, hogy nem fedi a teljes igazságot vagy éppen úgy jön le, ahogyan azt a gyerek megélte, de ezzel is aprócska eseményeket mesélnének el nekünk. Eddig Liza és Anna vállalta, hogy ő maguk írnak le egy pár sort élményeikből és az aznapi eseményekből kiválasztva egy nekik tetsző "sztorit" mesélnek el, ami nem másnak a sértegetése csak egy szeletke, amit éppen ő élt meg. Bármi aranyos és kedves történet lehet. 

A másik megvalósult ötlet a napi rendszerességgel közölt házi feladat és szorgalmik lesznek. Kérek mindenkit, aki többet tud, mint amennyit közzé tettünk, az javítsa illetve közölje a többiekkel. 

Hogy mindenkinek lehetősége legyen írni és szerkeszteni...ezeket oldalról áthelyeztük a bejegyzésekhez, amit címkével látunk el, mint minden bejegyzést is, így a fenti fekete csíkban kiválasztható és arra rákattintva csak azok a címkék lesznek olvashatóak. Remélem ezek is segítségre lesznek esetleges betegségek alkalmával is, nincs szükség házhoz menni, innen keresztül érdeklődni és követni lehet az eseményeket és kötelességeket. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.