2013. május 28., kedd

Szülőknek egy kis bekukkantás...


Lassan SZMK-s szülő leszek...bár már az iskolában is azt hitte pár tanár... Viszont egyszer már tanultam belőle, hogy az nem megy nekem. Megaztán minek vállaljak el olyat, amit nem csinálok ...így élvezetesebb!!!
Mint azt tudjátok Erikával, Ildikóval kaptunk egy pár órát Zsókától ( tiszta hülye vagyok...hol tegezem, hol magázom... nem értem miért nem megy a tegezés, mikor már kérte is tőlünk:). Mivel nem bonyolult a pedagógus napi műsor...sőt csodálkoztunk mennyire ügyesek, fegyelmezettek voltak...jövőre ennyi már kevés is lesz nekik? Hát igen...sokat fejlődtek! Volt egy kis gyerek napi nyalóka, hogy kedvet csináljunk nekik...ma már annyian ásítottak, hogy Ildikó meg is kérdezte: -Mi van veletek? Senki nem aludt az éjszaka? De inkább unták már, amiért tudták...így úgy döntöttünk, hogy a héten már nem megyünk többet.
Íme egy pár kép...







8 megjegyzés:

  1. Köszi a képeket.
    Örülök hogy így én is benézhettem hozzájuk napközben.

    Jól megy-e a közös ének??

    VálaszTörlés
  2. Ha kiengedik a torkukat" akkor igen...egyébként elhalkulnak...
    Pénteken mi hárman megyünk velük a madarak és fák napján"...mert Zsóka nem ér rá (Megszületett a 2. unoka!!!) készüljetek nekik finomságokkal mert biztos a friss levegőn éhesek és szomjasak lesznek. Lehet hozni kinti játékot is...de majd találunk ki játékokat...nem tudom mit szoktak csinálni...idő is elég pocsék, esernyő jó ha van...
    Lehet, hogy sütök nekik vmit, ha lesz időm! Annak örülnek!

    VálaszTörlés
  3. Köszi a képeket,jó látni őket:))
    És köszönet azért is,hogy időt szántok rá és tanultok a gyerekeinkkel!!Jó ismét dolgozni,de ezek a pillanatok nagyon hiányoznak nekem!!!Sajnálom,hogy kimaradok ezekből.

    Mi lesz,ha esik az eső és nem lehet menni a rétre??Akkor mi lesz a program??Tudja valaki??
    Köszi,ha megírja valaki:)

    VálaszTörlés
  4. Reméljük,hogy jó idő lesz ,mert a Műv.házba ennyi gyerek nem fér be. Ha nagyon hideg lesz, én sem tudom mit csinálunk, mesefilm nézés, vagy vmi hasonló lehet maximum. Nagyon ügyesen megtanulták a verseket, énekelni is tudnak csak nem mernek. Bár a tavalyi műsorra visszagondolva, ha ott ül előttük tanár néni, nagyon rendbe kapják magukat. Igaz idén már fegyelmezni sem kell őket. Lehet hogy Hajni feneketlen zsákja miatt??!!???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi,hogy válaszoltál:)
      Biztosan ügyesek lesznek és szépen elmondják a verseket!! :) Mindenkit lehet valahogyan inspirálni,őket feneketlen zsákkal...,tényleg jó ötlet volt ez Hajnitól!!!Puszi

      Jó lenne már egy kis dumcsizás!Nem?!

      Törlés
  5. Majd nézhetnénk játékokat! Meg aki akar hozhat kártyát...stb apró játékot...így bent is lesz mit csinálni. Sőt vannak jó közös csapatépítő" játékok...majd gondolkozunk miket lehet! Nekünk is gyereknap lesz!
    Sziasztok

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd mi is szétnézünk itthon játék ügyben.Vannak kicsi társas játékok is(utazásokkor hasznosak),megkeresem őket:))OK??

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Szabad véleménynyilvánítás kulturált formában.